Dstny | Nieuwsoverzicht | Ontdek het laatste relevante nieuws

Ons klantportaal myDstny wordt nog veiliger

Geschreven door Marketing Dstny | Sep 20, 2024 9:38:28 AM

Om de veiligheid van onze diensten te waarborgen en klantgegevens nog beter te beschermen, introduceren wij per 1 oktober meervoudige authenticatie (MFA) in ons klantportaal myDstny.

 

Waarom MFA?

Met de groeiende dreiging van cyberaanvallen zijn accounts met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord niet meer optimaal beveiligd. Met MFA voegen we een extra beveiligingslaag toe. MFA vereist dat je naast je gebruikersnaam en wachtwoord inlogt met een extra beveiligingscode. De beveiligingscode bestaat uit 6 cijfers die een beperkte tijd geldig is.

 

Hoe werkt het?

Iedereen die vanaf 1 oktober inlogt bij myDstny, moet verplicht MFA activeren. Je kunt daarbij kiezen uit twee methoden: code per mail of code via een app.

Code per mail - Er wordt een mail gestuurd naar het e-mailadres dat hoort bij je account. De code is twee minuten geldig. Na twee minuten wordt er een nieuwe code gemaild, tenzij je dan bent ingelogd of de website hebt weggeklikt.

Code via een app - Je werkt met een verificatiecode die wordt gegenereerd door een app (bijvoorbeeld Google Authenticator of Microsoft Authenticator) of door een passwordmanager (bijvoorbeeld LastPass of 1Password). De app of de passwordmanager genereert elke 30 seconden een nieuwe 6-cijferige code.  

 

Activeer MFA nu al voor je account! Ga rechtsboven naar 'Mijn gegevens', kies een authenticatiemethode en volg de stappen op het scherm.

Vragen?

Heb je vragen over MFA? Stuur dan een mailtje naar administratie@dstny.nl. Heb je hulp nodig bij het instellen van MFA? Neem dan contact op met Dstny Support.